fbpx
info@lliriatocupa.es

DESCOBREIX ELS TEUS TALENTS

Totes les persones portem un tresor guardat dins. Darrere dels nostres més recòndits esdeveniments vitals, i molt més a prop del que a vegades creiem, es troba eixe lloc on tot el que ens esdevé, acaba cobrant el seu sentit

El nostre present és eixe lloc on aprenem a viure i créixer des del més profund de la nostra identitat com a persones i éssers humans. Et convidem a que descobrisques eixa màgia que portes guardada en el teu interior i a aprendre a aplicar-la a la teua vida personal, professional o emprenedora.

És hora de construir espais vitals, professionals i humans, carregats d'il·lusió i de sentit. Per això, va arribar l'hora d'aprendre de tots i cadascun dels missatges que et dóna la vida.

QUAN?

Divendres 25 d'octubre
De 13:00 a 14:00h
Centre Multiusos de Llíria
Saló d'actes

Coneix a: Antonio Beltrán

Consultor Organitzacional. Especialista en Recursos Humans i direcció i gestió d'empreses. Psicologia del Treball. Terapeuta Gestalt. Coach. Escriptor i Professor d'Universitat.

Col·labora amb diferents emissores de ràdio i mitjans de comunicació en programes d'humanisme i creixement personal.

Si busques donar un gir radical a la teua situació actual de vida, et repte al desafiament de fer-te amb la lectura del meu últim llibre.

- "El mètode del cotó de sucre." Editorial Zenith. Planeta de Llibres.

Igualment, si vols una lectura assossegada però compromesa amb tu mateix, et recomane els meus quatre quaderns pràctics, publicats també per Editorial Zenith, Planeta de Llibres. Aquests són:

- “Quadern pràctic d'exercicis per a ser feliç”.

- “Quadern pràctic d'exercicis per a descobrir els teus talents”.

- “Quadern pràctic d'exercicis per a una comunicació eficaç”.

- “Quadern pràctic d'exercicis de psicologia positiva.”